Κριτικές

Ένα απο τα καλύτερα studios στην Ποταμιά της Θάσου τα Studios Del Mar, πανέμορφα δωμάτια, φιλικοί άνθρωποι, έτοιμοι να σε φιλοξενήσουν σε μια απο τις πιο γραφικές και δροσερές περιοχές της Θάσου.
Σας ευχαριστώ που κάνατε τις διακοπές μου ομορφότερες...

- Αναστασία , Καβάλα

Studios Del Mar

Tα “Studios Estrella del Mar” (Το Αστέρι της θάλασσας) βρίσκονται στην μαγευτική και καταπράσινη τοποθεσία της Σκάλα Ποταμιάς στο ανατολικό μέρος του νησιού(Χρυσή Αμμουδιά – Χρυσή Ακτή).

Απέχει 200 μέτρα από τη παραλία η οποία έχει πάρει τη Γαλάζια σημαία και είναι μια από της ασφαλέστερες παραλίες του νησιού.
Σε μικρή απόσταση θα βρείτε εστιατόρια, φούρνο, super market, καφέ, bar, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών όπως επίσης και ένα μικρό Luna park.

Στη Θάσο μπορεί να έρθει κανείς είτε από την Καβάλα (1 ώρα και 15 λεπτά) είτε την Κεραμωτή (40 λεπτά) η οποία βρίσκεται 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της περιοχής. Το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” συνδέεται αεροπορικώς με αρκετές ευρωπαϊκές και Ελληνικές πόλεις.

 

Studio Del Mar

welcome

Καλώς Ορίσατε στο Studio Del Mar
H Θάσος αποπνέει μια σπάνια, αισθαντική και άγρια ομορφιά, που γίνεται αμέσως αντιληπτή από τη στιγμή που το καράβι προσεγγίζει το λιμάνι της. Τα άγρια, κατακόρυφα βράχια, η ονειρικά γραφική Ποταμιά...

Σχετικά με εμάς

about us

Λίγα λόγια σχετικά με έμας και την Ιστορία μας... Tα “Studios Estrella del Mar” (Το Αστέρι της θάλασσας) βρίσκονται στην μαγευτική και καταπράσινη τοποθεσία της Σκάλα Ποταμιάς στο ανατολικό μέρος του νησιού (Χρυσή Αμμουδιά – Χρυσή Ακτή).

Χάρτης

location

Βρείτε μας στον χάρτη εύκολα και γρήγορα...
Ακολουθήστε τις οδηγίες προσεχτικά και θα μας βρείτε εύκολα και γρήγορα.


top
eXTReMe Tracker